Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Camerata RCO

mandag, 8 april kl.19:30 - 21:30

RCO står for Royal Concertgebouw Orchestra, det hollandske toporkester, som blev skabt sammen med Amsterdams legendariske koncerthus, Concertgebouw, i 1888. Camerata RCO er betegnelsen for den kammermusikvirksomhed som medlemmer af RCO udøver ved siden af deres faste engagement i orkesteret, hvor de danner ensembler i forskellige konstellationer af instrumenter. De øsker på den måde at udbrede deres glæde ved musikken gennem det intime sammenspil i mindre grupper, hvor de kommer i tættere kontakt med publikum og oplever inspirationen fra den energi, der opstår i mødet med publikum, som de selv udtrykker det.

De har turneret så forskellige steder som New York, Minsk, Tokyo, Wien, Rom, Honolulu og Madrid, men især spiller de mange koncerter i Holland og Tyskland, mens de indtil nu har været meget sjældne gæster i Danmark. Ensemblet, der gæster os denne aften, består af Klaver, bratsch og en blæserkvintet.

 

Program:

Wolfgang Amadeus Mozart: Trio for klarinet, bratsch og klaver iEs dur, KV. 498, ”Keglebanetrio” Francis Poulenc: Sekstet for  blæserkvintet og klaver, opus 100
Wolfgang Amadeus Mozart: Kvintet for blæsere og klaver KV 452

Detaljer

Dato:
mandag, 8 april
Tidspunkt:
19:30 - 21:30

Arrangør

Aalborg Kammermusikforening og Musikkens Hus

Sted

Musikkens Hus
Musikkens Plads 1
Aalborg, 9000
+ Google Maps
Hjemmeside:
www.musikkenshus.dk