Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Emmanuel Pahud og Anneleen Lenaerts

mandag, 30 september kl.19:30 - 21:30

kr220

Den schweitziske superstjerne, fløjtenisten Emmanuel Pahud er dette års modtager af Léonie Sonnings prestigefyldte musikpris. I Musikfondens begrundelse for tildelingen hedder det bl.a: ”Med sin evne til både at indgå i et kollektiv – som solofløjtenist I Berlinerphilharmonikerne og som passioneret kammermusiker – og ved at optræde som profileret solist samt skabe innovative soloprogrammer, hvor nyt og gammelt går i dialog, er Emmanuel Pahud enestående.”

Emmanuel Pahud karakteriserer sig selv som ”en kameleon”, der kan tilpasse sig enhver musikalsk stilart, og hans repertoire dækker da også hele musikhistorien fra renæssancen og frem til helt nyskrevne værker, hvoraf mange er skrevet specielt til ham. Hans virksomhed som solist og kammermusiker med talrige koncerter over hele verden er respektindgydende og vidner om en engageret og entusiastisk musiker af enestående format.

Den hollandske harpenist, Anneleen Lenaerts og Emmanuel Pahud har mange års samarbejde bag sig. Siden 2010 har hun været soloharpenist i Wienerphilhamonikerne. Hun har vundet en imponerende række af priser ved internationale konkurrencer og har givet solorecitals i de mest prestigefyldte koncertsale som Wigmore Hall i London, Carnegie Hall i New York, Berliner Philharmonie og Grosses Festspielhaus i Salzburg. I sommeren 2024 er hun desuden gæst hos Ensemble Midtvest ved deres sommerfestival på Nørre Vosborg.

 

Program:

J.S. Bach: Sonate, BWV 1020

Marin Maras: Folie d’Espagne (fløjte solo)

Robert Schumann: Fantasiestücke, opus 73

Nino Rota: Sonate.

Bedrich Smetana: Moldau (harpe solo)

Franz Doppler/Antonio Zamara: Casilda-Fantasie

Detaljer

Dato:
mandag, 30 september
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Pris:
kr220

Arrangør

Aalborg Kammermusikforening og Musikkens Hus

Sted

Musikkens Hus
Musikkens Plads 1
Aalborg, 9000
Hjemmeside:
www.musikkenshus.dk