Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Demirev, Codispoti, Tsirin klavertrio

lørdag, 4 september kl.15:00 - 17:00

Kr.200

Vesselin Demirev er kendt af de fleste koncertgængere i Aalborg som Aalborg Symfoniorkesters ene koncertmester. Han er født og uddannet i Bulgarien og har virket som koncertmester for orkestre i Bulgarien, USA og Spanien og samtidig opdyrket en karriere som international solist i en lang række europæiske lande samt i Mexico og USA. Han var i en årrække tilknyttet Southern Methodist University i Dallas som lærer i violin og kammermusik.

Domenico Codispoti

Her mødte han den italienske pianist, Domenico Codispoti, og de to spillede en del kammermusik sammen. Codispoti har givet anmelderroste solokoncerter i bl.a. Italien, Hong Kong, Warszawa, London og Island og har indspillet kritikerroste CD’er som både solist og kammermusiker på labels som Odradec Records, Brilliant Classics og Naxos. Han er nu bosat i Madrid, hvor Vesselin siden 2018 har spillet som gæstekoncertmester for Orquestra Sinfonica de Madrid, hvis solocellist er den russiske cellist, Dmitri Tsirin.

Dmitri Tsirin

Tsirin er uddannet i Moskva og Stuttgart og har vundet en lang række internationale konkurrencer. Han har optrådt som solist med bl.a. Baltimore Symohony Orchestra, Moscow Philharmonic og Berlin Radio Orchestra. Han har givet masterclasses i Rusland, Israel, Danmark, Spanien og Italien, og er tilknyttet konservatorierne i Tel Aviv og Esbjerg som professor. Vesselin og hans to venner besluttede at danne en klavertrio, som endnu ikke har fået et navn, og deres koncert i Musikkens Hus i Aalborg bliver deres første offentlige optræden.

Program:

Antonin Dvorák: Klavertrio nr. 4, opus 90. ”Dumky”.

Dmitri Shostakovich: Klavertrio nr. 2 i E mol, opus 67

Medvirkende:
Vesselin Demirev, violin

Dmitri Tsirin, cello

Domenico Codispoti, klaver

Sted:

Øverste foyér

Detaljer

Dato:
lørdag, 4 september
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
Pris:
Kr.200

Arrangør

Aalborg Kammermusikforening og Musikkens Hus

Sted

Musikkens Hus
Musikkens Plads 1
Aalborg, 9000
+ Google Map
Hjemmeside:
www.musikkenshus.dk