Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

John Damgaard

mandag, 30 november 2020 kl.19:30 - 21:30

Kr.225

John Damgaard – fotograf Jerry Bergmann

 

Pianisten John Damgaard er noget af en institution i dansk musikliv. Gennem sin mangeårige lærergerning, først som docent ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og dernæst som professor ved Det jyske Musikkonservatorium1984-2007 har han præget flere generationer af danske pianister, men han har også undervist som gæsteprofessor gennem mange år ved Musashino Academia i Tokyo. Han er uddannet på Eastman School of Music i New York og på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium hos Georg Vásárhelyi

John Damgaard har spillet utallige koncerter i danske musikforeninger, hvor han har udfoldet sit store formidlingstalent i mundtlige præsentationer af musikken, og han har turneret i USA, Canada, Japan og Australien og i en lang række europæiske lande.

Med denne koncert fejrer vi 250 året for Beethovens fødsel, og John Damgaard har valgt at gøre det med opførelsen af hans sidste tre klaversonater, hvormed Beethoven kroner sit epokegørende arbejde med genren, og hvor han samtidig åbner helt nye veje for klavermusikken. John Damgaard vil undervejs fortælle historien om tilblivelsen af disse tre sonater, som han regner ”blandt de største og vigtigste værker der nogensinde er skrevet for klaver.”

 

Program:

Ludwig van Beethoven: Klaversonate nr. 30 i E dur, opus 109

Ludwig van Beethoven: Klaversonate nr. 31 i As dur, opus 110

Ludwig van Beethoven: Klaversonate nr. 32 i C mol, opus 111

 

Sted:

Musikkens Hus – Intimsalen

 

Arrangør:

Aalborg Kammermusikforening og Musikkens Hus

 

Detaljer

Dato:
mandag, 30 november 2020
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Pris:
Kr.225

Arrangør

Aalborg Kammermusikforening og Musikkens Hus

Sted

Musikkens Hus
Musikkens Plads 1
Aalborg, 9000
+ Google Maps
Hjemmeside:
www.musikkenshus.dk