Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lucas & Arthur Jussen – klaverduo

lørdag, 29 april 2023 kl.19:30

Kr.225

 

De hollandske brødre, Lucas og Arthur Jussen, endnu kun i tyverne, har allerede en enestående karriere, både som klaverduo og hver for sig. De viste sig tidligt begge som bemærkelsesværdige talenter og har siden barneårene udviklet deres samspil til perfektion. Med stort teknisk overskud reagerer de på hinandens mindste impulser og skaber en fælles fortolkning af overbevisende autenticitet.

De har spillet med orkestre som Boston Symphony Orchestra, The Philadelphia Orchestra, Corcertgebouw Orkest, City of Birmingham Symphony Orchestra og Academy of St Martin in the Fields og symfoniorkestrene i Montreal, Sydney, Singapore og Shanghai. De har samarbejdet med tidens store dirigenter som Christoph Eschenbach, Sir Neville Marriner, Andris Nelsons, Jukka-Pekka Saraste og mange flere.

De spiller for fulde huse ved solorecitals for firehændigt klaver og to klaverer i de store musikmetropoler i Europa såsom Berlin, München, Basel, Turin og Aix-en-Provence og ved musikfestivalen i Schleswig-Holstein, Festspiele Mecklenburg-Vorpommern og Klavierfestival Ruhr, og i sæsonen 2021-2022 var de Artists in Residence i Konzerthaus Berlin. De har en eksklusiv pladekontrakt med Deutsche Grammophon Gesellschaft, hvor flere af deres indspilninger har vundet nogle af musikverdenens mest eftertragtede priser.

 

Program:

Mozart: Sonate 4.hd. i C dur

Schubert: Rondo 4 hd. i A dur

Chopin: Rondo i C dur for 2 klaverer.

Shostakovich: Concertino i a mol for 2 klaverer

Rachmaninov: Suite nr. 2 for 2 klaverer

 

Sted:

Intimasalen

Detaljer

Dato:
lørdag, 29 april 2023
Tidspunkt:
19:30
Pris:
Kr.225

Arrangør

Aalborg Kammermusikforening og Musikkens Hus

Sted

Musikkens Hus
Musikkens Plads 1
Aalborg, 9000
+ Google Maps
Hjemmeside:
www.musikkenshus.dk