Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Violin og klaverduo – Amalie Elmark og Elisabeth Holmegaard Nielsen

onsdag, 3 april 2019 kl.19:30 - 21:30

Kr.200

 

 

Amalie Elmark og Elisabeth Holmegaard Nielsen er to unge danske musikere, der er godt på vej mod en international karriere.

De har begge taget en del af deres solistuddannelse på Universität für Musik i Wien, hvor de også indledte deres samarbejde.

Amalie Elmark er desuden uddannet på The Juilliard School i New York, og Elisabeth Holmegaard Nielsen debuterede i august 2017 fra  solistklassen ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København.

Begge har vundet priser ved danske og internationale konkurrencer. Amalie Elmark har f.eks. vundet 1. prisen i  Jacob Gades Violinkonkurrence og guldmedalje i Berlingske Tidendes Klassiske Musikkonkurrence. For modtagelsen af Van Hauens Musikpris 2012 kvitterede hun med Beethovens violinkoncert i Tivolis Koncertsal, og ved The Juilliard Schools åbningskoncert samme år optrådte hun ligeledes som solist. Hun har optrådt som solist og kammermusiker i adskillige koncertsale i bl.a. Danmark, Sverige, Østrig, Tjekkiet, Letland og USA.

Elisabeth Holmegaard Nielsen har bl.a. vundet Steinway Konkurrencen, Salieri Competition, Prof. Dichler Wettbewerb og International Piano Competition for Young Musicians. Hun optræder jævnligt ved musikfestivals i Italien, Tyskland, Holland, Schweitz, Slovakiet, Østrig, Ukraine, Rusland, Sverige og Danmark. Hun akkompagnerer sangere og spiller kammermusik og involverer sig gerne i projekter på tværs af kunstgenrer som f.eks. Chopin-saloner med oplæsning, musik og billeder. Elisabeth har udgivet flere CD’er hos pladeselskabet Danacord med musik af bl.a. Bach, Schumann, Prokofiev, Beethoven og Carl Nielsen.

 

Program:

Claude Debussy: Sonate for violin og klaver i g mol

Ludwig van Beethoven: Sonate for klaver og violin nr. 5 i F dur, ”Forårssonaten”

Eugene Ysaÿe: Sonate nr. 6 for soloviolin

Johannes Brahms: 3 fantasier for klaver solo fra opus 116

Maurice Ravel: Sonate for violin og klaver nr. 2 i g mol

 

 Sted: Musikkens Hus, Intimsalen

 

 

 

Detaljer

Dato:
onsdag, 3 april 2019
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Pris:
Kr.200

Arrangør

Aalborg Kammermusikforening og Musikkens Hus

Sted

Musikkens hus
Musikkens Plads 1
Aalborg, 9000 Danmark
+ Google Map
Telefon:
60203000
Hjemmeside:
http://www.musikkenshus.dk