Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

VoNo Vocals

lørdag, 7 december 2019 kl.19:30 - 21:30

kr. 200

Det Stockholm-baserede vokalensemble VoNo Vocals blev dannet i 1999 af den danske kordirigent, Lone Larsen, som stadig er dets leder. Dengang under navnet Voces Nordicae. Det består af 12 professionelle korsangere, der agerer som solister og sammen i et alsidigt repertoire, der strækker sig fra renæssancens acapellatradition, over folke- og populærmusikalske udtryk til ny eksperimenterende musik med indslag af improvisation, koreografi, og scenisk optræden.

Koret turnerer over hele verden og har vundet førstepris i flere konkurrencer og blev i 2008 udpeget som årets kor af det svenske Rikskonserter.

 

Program:

Aftenens forestilling bærer titlen ”Flickan med svavelstickorna – PASSIONEN” og bygger til en stor del på det Pullitzerprisvindende værk, ”The Little Match Girl Passion” af David Lang, suppleret med uddrag af Ugis Praulins ”The Way Children Sleep” og nyskrevet musik af den svenske komponist, Martin Åsander. Formen på forestillingen er som en traditionel Bach-passion, hvor evangelieteksten er  erstattet af H.C. Andersens historie, og i stedet for de kommenterende arier og koraler indføjes aktuelle tekster sat i musik af Martin Åsander, og korimprovisationer og koreografiske indslag.

 

Sted:

Musikkens Hus, Intimsalen

Detaljer

Dato:
lørdag, 7 december 2019
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Pris:
kr. 200

Sted

Musikkens Hus
Musikkens Plads 1
Aalborg, 9000
+ Google Map
Hjemmeside:
www.musikkenshus.dk