Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jerusalem Kvartetten

onsdag, 21 februar 2018 kl.19:30 - 21:30

Kr.200

Jerusalem Quartet - Felix Broede - 3

 

Da Jerusalem Kvartetten i foråret 2001 gæstede Aalborg Kammermusikforening blot fem år efter dens debut i 1996, var det et ungt ensemble, der skabte store forventninger, som så rigeligt er blevet indfriet i form af en strålende karriere med optræden på alle de store koncertsteder i Europa og USA og med et ry som en af verdens allerbedste strygekvartetter.

Kvartetten består af fire israelske musikere, violinisterne Alexander Pavlovsky og Sergei Bresler, bratschisten Ori Kam og cellisten Kyril Zlotnikov, der alle har en betydelig karriere som solister og undervisere ved siden af deres virke som kammermusikere. Gennem 20 års intenst samarbejde har de udviklet den særlige varme og fyldige lyd og den perfekte balance mellem stemmerne, som er karakteristisk for Jerusalem Kvartetten. De har en eksklusivkontrakt med pladeselskabet Harmonia Mundi, for hvem de har indspillet en lang række CD’er, bl.a. alle Haydns strygekvartetter og Schuberts ”Der Tod und das Mädchen”, som blev belønnet med adskillige internationale priser.

Program:
Ludwig van Beethoven: Kvartet nr. 11 i f mol, opus 95 (Quartetto serioso).
Béla Bartok: Kvartet nr. 1 i a mol, opus 7.
Ludwig van Beethoven: Kvartet nr. 16 i F dur, opus 135

Koncerten er arrangeret i samarbejde med Musikkens Hus og er et led i den serie af koncerter med nogle af verdens betydeligste strygekvartetter, som Musikkens Hus og Aalborg Kammermusikforening arrangerer over to sæsoner, og som tillige omfatter Borodin Kvartetten (tidligere på sæsonen) og Belcea Kvartetten og Artemis Kvartetten næste sæson.

Sted:
Musikkens Hus. Intimsalen.

 

Fotograf: Felix Broede

Detaljer

Dato:
onsdag, 21 februar 2018
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Pris:
Kr.200

Arrangør

Aalborg Kammermusikforening og Musikkens Hus

Sted

Musikkens hus
Musikkens Plads 1
Aalborg, 9000 Danmark
+ Google Map
Telefon:
60203000
Hjemmeside:
http://www.musikkenshus.dk